News

15. juli 2021 // aan het updaten

Een nieuw bericht

Aan het einde van de coronatumult, na een verhuizing en na een uitgebreide verbouwing begin ik met de klus om mijn site bij te werken. Geen lessen, concerten workshops op het moment, hoe saai. Een kleine troost is dat ik de site kan gaan hergebruiken, met de goede items die er oorspronkelijk in waren gezet door mijn familie en waar ik nu zelf een eigen draai aan ga geven.

Simpelweg me een beetje verdiepen in een onbekend vak zodat ik geen plug-inners meer nodig heb maar zelf het simpele wordpress echt beheer. Het gaat er uiteindelijk om de zang muziek te kunnen laten horen en zien op simpele wijze als uitleg van wie ik ben en wat ik doe. Natuurlijk ook om iets te kunnen laten zien, ideen vorm te geven, als inspiratie naar anderen, zoals ik daar ook uit kan putten bij anderen in deze rare tijd.